Arnhem bruist van talent en ondernemerschap

Van 13 t/m 15 oktober stonden drie dagen in Arnhem in het teken van ondernemerschap en innovatie.Startclub Arnhem was daar onderdeel van en had samen met Startup50 Gelderland en Student City Challenge een zeer aantrekkelijk programma in Rozet.

Innovatiefste Student van Nederland                                                       

Aftrap van het Innovate Festival was op 13 oktober met de verkiezing van de innovatiefste student van Nederland. Negen studententeams verschenen op het podium van de Stadsschouwburg. Was het vorig jaar al indrukwekkend, deze keer luisterde je soms ademloos naar de strakke en inspirerende pitches van deze studenten.

Ook studenten van de HAN uit Arnhem waren vertegenwoordigd: Gronnehage. Een bank en platenbank ineen, die hittestress vermindert en duurzaamheid bevordert.

Maar de winnaar was: Respyre.  Dit bedrijf ontwikkelt een recept voor beton waar mossen zich prettig op voelen. Hiermee creëren ze verticale landschappen en wordt elk nutteloos stukje grijs vervangen voor waardevol groen.

Startup 50 van Gelderland

Op 14 oktober werd de prijs uitgereikt voor de meest veelbelovende startup van Gelderland. Er verscheen ook een mooi magazine met daarin alle startups.

Happy soaps was met plasticvrije zeep en verzorgingsproducten de winnaar uit een indrukwekkende parade van startups. De prijs werd feestelijk uitgereikt door organisator Julian Leijser.

Starters van Arnhem

Ook het ondernemerschap van Arnhem maakte indruk met allerlei starters die het leven mooier en beter maken. Onder het motto ‘Bring your Own Business’ presenteerden 22 starters zich. Zo waren er onder andere Nooch, een veganistisch sneakermerk, de stijlvolle elektrische scooters van Bombo Primo, de eetbare koffiekopjes Edibles en Helix Aerial Vision dat met een kostbare drone professionele beelden en inspecties levert. Afsluiting was met een toffe borrel, sfeervol begeleid met live muziek van muziekproducer Robert Lanting.

Nog eens terugkijken of de sfeer proeven? Bekijk dan de video!

 

Denk je er ook over te starten of ben je al begonnen? Word gratis lid en dan zien we je gauw bij een Coffee Connect of Power Breakfast.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.