De genomineerden van de Jan Terlouw Innovatieprijs zijn bekend!

Jan Terlouw Innovatieprijs

Innovaties die de toekomst een boost geven, zijn belangrijker dan ooit. Om dit te stimuleren gaat Kiemt jaarlijks op zoek naar de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland. Binnen dit kader reikt Kiemt al sinds 2011 de Jan Terlouw Innovatieprijs uit – een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemers, bedoeld om een extra impuls te geven.

Om je te kunnen inschrijven voor de Jan Terlouw Innovatieprijs is het een vereiste dat je als ondernemer een innovatie hebt ontwikkeld op het gebied van energietransitie of circulaire economie. Alle inschrijvingen worden beoordeeld op innovativiteit, duurzaamheid, economische waarden en kwaliteit.

Uit 21 unieke aanmeldingen heeft de expertcommissie 6 innovaties geselecteerd. Zij maken allen kans op de Jan Terlouw Innovatieprijs 2023! De genomineerden zijn:

  • Dirk Jan van Dalfsen Paraveterinair met de innovatie “Schapenwol als kostenpost wordt verwerkt tot een waardevolle circulaire grondstof”
  • CLS Tex International bv. met de innovatie “Closed loop solutions 4 textile”
  • Pauline van Dongen met SUNTEX
  • ZEBRA B.V. met ZEBRA EMS
  • Bondus met “Productie van een lab-on-a-chip”
  • Aendless Energy BV met Aendless Sports Energy: warmtewinning uit kunstgras sportvelden

Jury

De genomineerden zullen op 28 september, tijdens The Future of Us, een pitch houden voor de jury. De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Harry Webers, Jerome van Beek van MTSA Technopower, Caroline Kamerbeek van DNV, Luuk Wiehink van EARN-E en Lisette Bosch van Circulus.

Uit de genomineerden worden drie winnaars bekend gemaakt. De eerste prijs bestaat uit een geldprijs van € 8.000, een fysieke award, 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt, een jaar lang gratis netwerkpartner van Kiemt en een IP Smartscan door het Octrooicentrum. Daarnaast is er een 2e en 3e prijs. Jan Terlouw zal op het podium van The Future of Us hoogstpersoonlijk de prijzen uitreiken.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.