EHBORREL - Eerste Hulp bij Ondernemen Borrel op 17 maart

EHBO: Eerste Hulp Bij Ondernemen tijdens de EHBorrel van Startclub Arnhem & ZP Arnhem

Je eigen onderneming: voor velen een droom, maar een succesvol bedrijf komt niet zomaar aanwaaien. Voor alle ondernemers (in spé) die wel wat “eerste hulp” kunnen gebruiken om hun idee om te zetten tot een succes, organiseren Startclub Arnhem en ZP Arnhem samen de gratis ‘Eerste Hulp Bij Ondernemen’ Borrel: de EHBorrel.

Op 17 maart vanaf 19u is er in Club Rembrandt de gelegenheid om onder het genot van wat borrelhapjes en drankjes, andere ondernemers te ontmoeten en experts te horen en te vragen naar hun tips en tricks op het gebied van finance, legal en marketing.

Kun jij wel wat Eerste Hulp voor je onderneming gebruiken?

De EHBorrel is er voor iedereen die overweegt om zich toch écht eens bij de KvK in te schrijven, maar ook voor anderen die zich afvragen hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien. Loop jij rond met vragen als: “Hoe bereik ik de juiste klant?” of “Wat moet ik geregeld hebben qua algemene voorwaarden?” de EHBorrel is het perfecte moment om van onze experts te horen wat je moet doen om dit goed te regelen. Er is voldoende gelegenheid om met de experts in gesprek te gaan: zo loop je misschien wel de deur uit met het antwoord waar je al tijden naar op zoek bent! Je ontmoet ook nog eens gelijkgestemde ondernemers die met dezelfde vragen rondlopen, of misschien zelfs kunnen helpen met jouw vraag. Naast gezellig, ook nuttig dus om je bedrijf naar een volgende stap te brengen.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis EHBorrel

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.