The Big Draw Arnhem 2022 in stad én wijk

Rozet organiseert 15 t/m 18 september 2022 The Big Draw in de buurt; een kunstproject waar tekenaars op winkels in verschillende winkelcentra van Arnhem gaan tekenen. De afgelopen jaren hebben Arnhemse tekenaars hun creativiteit en talent ingezet om ramen van winkels in verschillende wijken in Arnhem om te toveren tot ware kunstwerken. De ruit van de winkel of horecagelegenheid is de plek waar de etalage en de creativiteit van de tekenaar samen komen.

Ramenroute 2022

De ramenroute is een groeiend concept: het is in 2020 gestart in de Arnhemse binnenstad, en ieder jaar doen steeds meer verschillende winkelstraten uit de Arnhemse wijken mee.

Rozet koppelt winkelruiten aan Arnhemse tekenaars, en organiseert leuke tekenactiviteiten in de winkelstraat. Zo proberen we er gezellige dagen van te maken voor en met de buurt, waarbij winkels in de Arnhemse wijken en de kunstenaars uit Arnhem meer zichtbaarheid krijgen.

Oh ja.. In de Hoogkamp zoekt New Hearts / Mirte Engelhard Fashion nog creatieven!

OPROEP:
Heb jij zin om mee te werken aan een kunstwerk op de straten van de Hoogkamp. Het thema voor de Hoogkamp is DNA. We werken met een basis tekening die het DNA en de heuvels van de Hoogkamp voorstellen. Help jij ons het DNA van de Hoogkamp verder in te vullen?
Meld je dan nu aan!

Locatie: de Hoogkamp
Datum: 18 September
Tijd: 13:00 – 16:00
Leeftijd van 5-85+
Aanmelden: newhearts026@gmail.com

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.