Vrouwelijke ondernemers kunnen op handelsreis naar Malmö!

Nordic Fe:male Invest Summit

Vrouwelijke ondernemers: grenzeloos denken!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die al exporteert, die daarin wil groeien of op zoek is naar een nieuwe internationale afzetmarkt, en dus meer exportwaarde wil creëren? Ga dan van 10-13 oktober mee op handelsreis naar Malmö om te zien hoe vrouwelijk ondernemerschap daar wordt gestimuleerd, en geïnspireerd te worden door een community van gelijkgestemden.

Vrouwelijk ondernemerschap en internationalisering

Van het aantal ondernemers in Nederland die internationaal actief is, is maar 1 op de 4 vrouw. Van het aantal exporterende ondernemers ligt dat getal nóg lager. Reden voor GO4EXPORT-partners Oost NL en het World Trade Center Twente om zich binnen Oost-Nederland meer in te zetten voor internationalisering van vrouwelijk ondernemerschap. Bedrijven die internationaal zaken doen zijn namelijk productiever, innovatiever en succesvoller, en dit komt de welvaart en economie ten goede.

Nordic Fe:male Invest Summit (NFIS2022)

Tijdens de handelsreis zullen we deelnemen aan de Nordic Fe:male Invest Summit (NFIS2022). Dit evenement wordt voor de zevende keer georganiseerd door MINC, een start-up incubator in Malmö. Tijdens de NFIS2022 zullen prominente sprekers ingaan op de uitdagingen en kansen waar vrouwelijke ondernemers mee te maken krijgen, met het doel om te inspireren en concrete stappen te zetten in het realiseren van investeringen voor en door vrouwelijke ondernemers.

Programma

Het programma wordt nog nader ingevuld, maar verloopt globaal als volgt:
Maandag 10 oktober - Reis naar Malmö
Dinsdag 11 oktober - Bezoekprogramma in Malmö
Woensdag 12 oktober - Deelname NFIS2022
Donderdag 13 oktober - Reis terug naar Nederland

Kosten en deelname

Wil je zeker zijn van een plek tijdens deze missie? Meld je dan nu alvast aan! De commitment fee bedraagt €200, exclusief btw. Dit is inclusief één diner en het gezamenlijk vervoer met alle deelneemsters tijdens het programma in Malmö. De reis- en verblijfkosten zijn voor je eigen rekening.

We bekijken momenteel of het haalbaar is om als groep met een bus naar Malmö te reizen. Wil je bij de opgaaf je voorkeur mailen voor een gezamenlijke busreis, of een vliegreis?

Organisatie & meer informatie

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door GO4EXPORT-partners Oost NL en WTC Twente.

Wilt u meer weten over de missie? Neem dan contact op met:
Monique Oosterveld
Directeur Bedrijfsvoering en Projecten WTC Twente
m.oosterveld@wtctwente.eu
+31 74 29 156 04

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.