Administratie en belasting voor ondernemers

By:
HAN CvO

About this event

📢 Let op!!
Aanmelden voor deze workshop gaat via Eventbrite en klik op de link onder aan deze pagina om zeker te zijn van je aanmelding. Dus NIET alleen via Startclub Arnhem.

Je administratie doen en je belastingaangifte invullen: niemands hobby. Het is niet leuk en zeer tijdrovend! Maar dat kan volgens Silvanna heel anders. In deze workshop leert zij je de beslissingen, die je door het jaar heen neemt, gelijk goed te verwerken in je administratie en alvast alles klaar te zetten voor de belastingaangifte. Hoe slim!

Een goede administratie geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Stijgen je inkomsten of juist de uitgaven? En welke klanten hebben nog niet betaald? Je financiële administratie is een stuurmiddel voor je onderneming. De Belastingdienst stelt eisen aan de administratie. Bepaalde zaken moet je er verplicht in opnemen.

In deze workshop krijg je concrete en praktische tips voor jouw administratie zodat je gedurende het jaar al voorbereidingen treft voor de belastingaangifte. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook nog tips voor de eindejaar aangifte.

Wanneer & waar
Datum: 2 april 2024
Tijd: 15-17 uur
Locatie: HAN, Nijmegen, Kapittelweg 33, lokaal K33/B2.01b

Trainer
Silvanna van Graven helpt ondernemers met boekhouding, belastingaangiftes en financieel inzicht. Eigenaar van Van Graven Finance & Advice.

Datum
02 Apr 2024
2 apr 2024
Tijd
15:0017:00
Locatie
HAN Kapittelweg 33 lokaal K33/B2.01b 6525 EN Nijmegen
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=18231

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.