Bring Your Own Business

By:
Startclub Arnhem

About this event

Samen met Startup50, Arnhem Studiestad en HAN Centrum voor Ondernemerschap organiseren we het Bring Your Own Business event op 14 oktober, waar ondernemend Arnhem zich van zijn beste kant laat zien. Laat je inspireren, stel je vragen, ga aan de slag, netwerk met andere ondernemers…! Kortom: breng je eigen onderneming mee, en loop met een goed gevuld hoofd, vol met ideeën de deur uit!

Het event maakt onderdeel uit van het Innovate Festival, een toonaangevend jaarlijks festival in de stad, over innovaties en ondernemerschap.

Wat kun je verwachten van dit toffe event?

 

MIDDAGPROGRAMMA IN HET ROZET 14.00 - 18.30 UUR

Vanaf de 3e verdieping kom je in de innovatieve wereld van ondernemend Arnhem terecht:

Collegetour 

In deze Collegetour gaan we de ontmoeting aan met Arnhemse horecaondernemer Wolter de Bes, die je misschien wel kent van Café/Restaurant Caspar. Samen met Moderator Berry Kessels en jouw vragen vanuit het publiek gaan we meer te weten komen over de weg die Wolter heeft afgelegd, hoe hij het ondernemen heeft aangepakt en welke lessen hij heeft voor jou. Dus kom langs en stel je vraag! 

 

Vraag maar raak! 

De hele middag heb jij de tijd om aan te schuiven bij één van onze experts en hem of haar al jouw vragen te stellen. Wie zijn die experts en voor welke vraagstukken kun je bij ze terecht? 

Financiën: Arnaud Satter – de Financieringsgilde 

Belasting: Rick van Genderen – BDO 

Ondernemersvragen: Yvonne Nikkelen - KvK 

Advies MKB: Arthur Geukes - Rabobank 

Juridische zaken: Rick van Gestel – Stellicher Advocaten 

Coaching: Roeland Bridié - Intertransfer 

Subsidies: Gemeente Arnhem 

Duurzaam ondernemen: Kiemt

Start en groeivragen: Qredits

Intellectueel Eigendom: AOMB

 

Workshop Financiering bij Starten of Groeien door Qredits
Het kan soms lastig zijn om financiering te krijgen voor je onderneming. En een goed ondernemingsplan is vaak de basis. Niet alleen voor het verkrijgen van financiering, maar ook voor het bereiken van je doelen. Maar een plan schrijven is niet altijd even gemakkelijk. Althans, nog niet. In deze workshops geven de bedrijfsadviseurs van Qredits jou concrete handvatten, waar je de volgende dag al mee aan de slag kunt! 

 

Workshop Pitchen met Passie door HAN Centrum voor Ondernemerschap
Wat zijn de succesingrediënten voor een zakelijke pitch? En hoe breng je dit zo overtuigend mogelijk over? In deze workshop krijg je een handige opzet voor een pitch met impact. En je gaat naar huis met jouw fijngeslepen elevatorpitch. Businesscoach, docent en trainer Einte Visser gaat het je je allemaal leren! 

 

Finale Startup50 Gelderland 

Wie zijn de beste 10 startups in Gelderland? Uit een selectie van 50 Startups die allemaal hebben mogen pitchen, is een top 10 gekomen die allemaal te vinden zijn in het Startup50 magazine. Wie er heeft gewonnen? Dat ga je ontdekken tijdens de finale van de Startup50 Gelderland. 

 

Finale Student City Challenge 

Tijdens de Student City Challenge 2022 werken studenten van verschillende disciplines aan problemen die jullie frustreren. Tijdens de finale presenteren deze teams hun oplossingen waarmee zij impact gaan maken op actuele maatschappelijke vraagstukken.
 

StartersExpo 

Op onze expo vind je terug wat voor soorten en smaken ondernemers er allemaal zijn! Van een drone vlieger tot vegan sneakers: Arnhem heeft heel wat leuks in huis!  

 

Borrel

Lekker nakletsen met iedereen die je hebt ontmoet (op de borrels gebeurt het immers!) op het dakterras van Rozet (bij mooi weer).

 

AVONDPROGRAMMA IN MUSIS SACRUM 19.30 - 21.00 UUR

Wil je nog meer inspiratie? Kom dan ook naar Musis Sacrum. Andre Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimte­missies op zijn naam en bracht ruim 200 dagen door in de ruimte. Laat je meenemen in André's avonturen en zijn unieke kijk op de wereld. Een bijzondere avond is gegarandeerd!

 

Meld je kosteloos aan via de knop rechts en neem iemand mee die ook onderneemt of wilt gaan ondernemen.

We gaan er een inspirerende middag van maken!

 

Goed om te weten: er worden foto- en video-opnames gemaakt op het event, dus bij deelname gaan we er vanuit dat je ons toestemming geeft om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Datum
14 okt 2022
Tijd
14:0017:00
Locatie
Rozet
Prijs
Gratis
info@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=15787

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.