Coffee Connect 06-04 | Meer! Accountants + Adviseurs

By:
Startclub Arnhem

About this event

Kom gezellig langs tijdens Coffee Connect. Ontmoet andere (startende) Arnhemse ondernemers en drink samen een kop koffie of thee.

Deze ochtend zijn we bij een van onze partners Meer! Accountants + Adviseurs. Peter van Bussel zal tijdens dit event jullie meenemen in de wereld van de cijfers.

Meer! accountants + adviseurs

‘Zorg dat de klant kan doen waar zij of hij goed in is’. Dat is sinds 1958 het uitgangspunt. Zij nemen de administratieve rompslomp uit handen, zorgen voor inzicht in cijfers en helpen bij het maken van keuzes, zodat de klant zich kan richten op de verkoop van zijn product of dienst.

Maar dat is niet alles, klanten mogen meer van hen verwachten. Zij geloven dat financiële dienstverlening verder gaat dan de rompslomp uit handen nemen. Voor Meer! betekent het dat ze het verhaal achter de cijfers en de mensen achter de organisatie kennen. Kennis delen met hun klanten. Wat gebeurt er in de branche en welke nieuwe regelgeving is op komst? Wat zijn de persoonlijke drijfveren of toekomstverwachtingen van de ondernemer? Het beste resultaat krijgen ze alleen door samen op te trekken. En dat doen ze graag!

Voor ondernemers zorgen ze voor de jaarrekeningadministratieve dienstverleningbelastingadviessalarisadministratie en HRM advisering. Voor particulieren verzorgen zij de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast denken ze bij zowel de ondernemers als particulieren graag mee over beleggingsbeslissingen, estate planning en financiële planning.

Altijd al eens over de drempel van een Accountantskantoor willen stappen? Dan is nu het moment 😊

Welkom!

Datum
06 Apr 2023
6 apr 2023
Tijd
09:0010:30
Locatie
Meander 701 6825 ME Arnhem
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=16229

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.