Even sparren op 20-05 met .. Roeland

By:
Roeland Bridié

About this event

Een uur sparren helpt je verder als ondernemer. Ik ga graag met je in gesprek. Dat kan van 10.00 tot 11.00, 11.00 tot 12.00 of 12.00 tot 13.00 uur.

Roeland Bridié, sinds 1995 MKB ondernemer. Met mijn zeer ruime kennis van en ervaring in ondernemerschap ben ik mij de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op het coachen van (startend) ondernemers.

In mijn bijna 30 jaar ondernemerschap heb ik diverse bedrijven opgezet en uitgebouwd. Hierin heb ik zo’n beetje alles meegemaakt wat je op de weg van ondernemen kunt tegenkomen, zowel mooie successen als grote uitdagingen en tegenvallers. Op deze manier heb ik vanuit de praktijk de universiteit van ondernemerschap doorlopen. Deze expertise tezamen met mijn pragmatische instelling, positieve energie en no-nonsense aanpak zet ik graag in als sparringpartner voor ambitieuze ondernemers om jouw kansen en ondernemersgeluk te maximaliseren. Mijn expertise ligt o.a. op het gebied van acquisitie, netwerken, presentatievaardigheden, marketing, klanttevredenheid, groei, aanscherpen ondernemingsplan en omzetverhoging.

Kortom, start-ups, scale-ups en meer ervaren MKB ondernemers en ZZP’ers kunnen bij mij terecht om te sparren, gecoacht en geïnspireerd te worden bij allerlei ondernemersvraagstukken. Ik werk daarbij vanuit het principe “Hocus, Pocus, Focus.” Geen wijsheid uit een boek, maar ‘real life tools’.
www.intertransferondernemerscoaching.nl

Datum
20 mei 2024
Tijd
10:0013:00
Locatie
Hubbz | Jansbuitensingel 6 6811 AE Arnhem
Prijs
Gratis
r.bridie@intertransfer.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=17919

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.