Even sparren op 23-10 met .. Lizanne

By:
Startclub Arnhem

About this event

Een uurtje sparren levert altijd wel een inzicht op. Lizanne gaat graag met je in gesprek, keuze uit 3 momenten op deze ochtend van 9.00-10.00 | 10.00-11.00 | 11.00-12.00

Tijdens de events van Startclub Arnhem is er volop gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten en samen in gesprek te gaan, maar soms wil je net even iets meer. 1 op 1 aandacht van een ondernemer die wat jaartjes langer bezig is met een netwerk in deze regio😉

Een uurtje sparren kan een geweldige manier zijn om nieuwe inzichten te krijgen en je perspectief op uitdagingen te verbreden. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe zakelijke kansen, het overwinnen van obstakels of simpelweg het bespreken van ideeën, een sessie met een andere ervaren ondernemer kan zeer nuttig zijn.

Zorg er ook voor dat je duidelijk bent over wat je wilt bespreken tijdens de sessie. Bereid vragen voor en zorg ervoor dat je specifieke doelen hebt, zodat je er zeker van kunt zijn dat de sessie effectief zal zijn.

Wil je sparren over hoe je meer klanten kunt krijgen voor jouw product of dienst? Of je omzet kunt verhogen bij bestaande klanten? Dan ben je bij Lizanne aan het juiste adres en meld je aan!

Datum
23 okt 2023
Tijd
09:0012:00
Locatie
Hubbz | Jansbuitensingel 6 6811 AE Arnhem
Prijs
Gratis
lizanne@brilliantwork.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=17333

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.