INNOVATE Experience 2024 + Testmarkt SCA

By:
Innovate | Startclub Arnhem

About this event

Goed nieuws!! De INNOVATE Experience is dit jaar op vrijdag 18 oktober in Musis Arnhem en Startclub Arnhem is hier weer nauw bij betrokken. Startende ondernemers inspireren het publiek en elkaar met zeer uiteenlopende projecten in relatie tot de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan waardoor ook de botsingskans die tot nieuwe leidt, samenwerkingen vergroot!  

Naast een Startup Markt is er een mooi programma, met een symposium met zo'n 10 lezingen van toonaangevende innovators, 12 workshops over design, ondernemerschap en innovatie en een interactieve expo vol kunst/cultuur en innovatie. 

Het volledige programma volgt, maar denk je nu.. ik wil eigenlijk zelf wel op die Testmarkt staan!? Super leuk en welkom en we denken met je mee over met wat precies en hoe je dat gaat laten zien. 

Qua planning
Laat a.s.a.p. en voor 15 juli weten of je als exposant deelneemt en wat je globaal wil doen. Denk bijvoorbeeld aan inloop workshops / labs, uitproberen van je product/innovatie en haal feedback op bij het publiek. Laat je dus zo interactief als mogelijk zien. Wij zorgen voor een prachtige locatie, PR en Marketing, aankleding en inrichting van het evenement, helpende handen, publiek en natuurlijk koffie, thee en een zálige lunch op de 18de oktober! Na de zomervakantie pakken we de praktische zaken met je op.

We zien je aanmelding voor de Testmarkt graag tegemoet op info@startclubarnhem.nl of neem telefonisch contact met ons op (Over Ons - Start Club Arnhem)

 

 

Datum
18 okt 2024
Tijd
10:0017:00
Locatie
Musis Sacrum Arnhem
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=18740

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.