Innoveren is te leren

By:
HAN CvO

About this event

📢Aanmelding loopt via Eventbrite (en dus niet alleen via SCA) : Innoveren is te leren Tickets, di, 8 nov. 2022 om 14:00 | Eventbrite

Creëer onderscheidende business door vernieuwing van je businessmodel

Wat maakt het verschil tussen een gewone business en booming business? In deze workshop leer je welke nieuwe verdienmodellen er zijn. En we kijken hoe we jouw businessmodel kunnen uitbreiden met vernieuwende elementen, om je te onderscheiden tot uniek bedrijf in de markt.

Over de workshop

Slechts 1 op de 10 startups groeit uit tot succesvol bedrijf. Wat maakt nu het verschil tussen gewone business en booming business? Innovatie speelt hierin een sleutelrol. Deze workshop draait om de vraag hoe je door te innoveren tot unieke business kunt komen.

Bekende jonge ondernemers zoals Swapfiets laten zien dat je met nieuwe verdienmodellen slim in kunt spelen op veranderende klantbehoeften. In deze workshop leer je welke verdienmodellen er zijn. We kijken naar inspirerende ondernemers die jou voorgingen, van startups tot scaleups.

En dan… aan de slag! We kijken hoe we jouw Business Model Canvas kunnen uitbreiden met nieuwe elementen, om je te onderscheiden in de markt. Heeft jouw business het in zich om de Swapfiets in jouw sector te worden?

Door wie?

Einte Visser is starterscoach bij het Centrum voor Ondernemerschap. Met een ruime ervaring op het gebied van innovatie en marketing ondersteunt hij jonge ondernemers om onderscheidende business met impact te ontwikkelen.

Datum
08 Nov 2022
8 nov 2022
Tijd
14:0017:00
Locatie
HAN Ruitenberglaan 26 6826CC Arnhem
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=15857

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op Ă©Ă©n van onze aangesloten locaties.