Kennissessie Je Geld en/of Je Leven+ Borrel

By:
Startclub Arnhem

About this event

Vermogensbeheer 🤔 Niet het eerste waar je aan denkt als je voor jezelf begint toch? Eerst maar eens klanten vinden, geld verdienen en je rekeningen kunnen betalen .. de rest komt later wel.

Wij van Startclub Arnhem begrijpen dat helemaal en toch kan het geen kwaad om vanaf de start van je bedrijf stil te staan bij je wensen rondom 'vermogen'. Ook al voelt dat soms nog als een ver-van-je-bed-show.

Ook niet echt een uitnodigend onderwerp om je eens lekker in te verdiepen als je een uurtje over hebt en weet je wat nu fijn is .. dat hoeft ook niet! Startclub Arnhem organiseert in samenwerking met onze partner Buro Philip van den Hurk deze interactieve avond vol kennis en inspiratie.

Michiel van Vugt van NNEK Vermogensbeheer is de gastspreker van deze avond en kan je van alles vertellen over belangrijke geldzaken en het leven.

Wie is hij? Michiel is spreker, schrijver en podcaster over geld, gedrag en het leven. Hij is commercieel directeur bij NNEK Vermogensbeheer en helpt klanten bij het bereiken van financiële rust. Dit doet hij altijd in samenwerking met onafhankelijk financieel adviseurs, omdat dit een betere uitkomst geeft voor consumenten. Hij werkt graag samen met Buro Philip van den Hurk, omdat zij klanten echt helpen met inzicht en uitzicht. Ze hebben de kwaliteit van een private bank, maar dan met echte persoonlijke service.

Op 24 mei ervaar je hoe je keuzes maakt, waarom dat soms net iets slimmer kan en waarom iedereen moet beleggen volgens Michiel. Verwacht interactie, dus bereid je voor! En natuurlijk is er volop gelegenheid om je vragen te stellen, te netwerken en te genieten van een hapje en een drankje.

19.00-19.30 uur: Inloop koffie + thee
19.30-20.30 uur: Kennissessie Vermogensbeheer
20.30-21.30 uur: Borrel + Netwerken

Tot dan!

Datum
24 mei 2023
Tijd
19:0021:30
Locatie
Wijnhuis Robbers & van den Hoogen B.V. Velperweg 23 6824 BC Arnhem
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=16232

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.