Netwerkavond met Jong MKB en Zeker Ondernemen

By:
Startclub Arnhem

About this event

Dat succesvol ondernemen deels afhankelijk is van netwerken, dat wist je natuurlijk al. Het is tenslotte belangrijk om als ondernemer zichtbaar te zijn, zodat je wordt opgemerkt door potentiële partners en klanten. Als ondernemer ontkom je er dan ook niet aan en is het waardevol om eens met andere 'clubjes' uit de regio kennis te maken. Leuk en nuttig toch?!

Startclub Arnhem organiseert samen met Jong MKB en Zeker Ondernemen een netwerkavond op 2 juli van 19.30-22.30 uur. We nemen je mee in hoe je kunt leren netwerken, wat daarvoor nodig is. Hoe vertel jij je verhaal wie je bent en wat je doet? Hoe zorg je dat jij d.m.v. storytelling in het hoofd van de ander komt en hopelijk blijft hangen 🙂 Tips en trics maar vooral ook interactie met elkaar. Succes gegarandeerd!

Wie zijn de 2 andere netwerkclubs? 🤔

Over Zeker Ondernemen
Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je wilt doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Toch komt er meer bij kijken dan alleen het uitoefenen van je vak. Denk aan de administratie, online zichtbaarheid, klanten werven, netwerken en financiën. Met als gevolg dat je minder tijd hebt om de dingen te doen die je écht leuk vindt en, niet onbelangrijk, waar je je geld mee verdient. De professionals van het team van Zeker Ondernemen helpen jou bij jouw uitdagingen zodat je efficiënt werkt en je bedrijf laat groeien op een manier die bij jou past.

Meer weten? Kijk dan eens op: www.zekerondernemen.nl

Over Jong MKB Arnhem Nijmegen
Ben jij nog niet zo lang actief met je bedrijf? Wil jij graag leren van de ervaringen van anderen en ideeën uitwisselen? Dan is ondernemersnetwerk Jong MKB in het knooppunt Arnhem - Nijmegen echt iets voor jou! Jong MKB Arnhem Nijmegen is de kruiwagen voor ondernemers uit de regio. Ondernemers van alle leeftijden komen bij elkaar om contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren waardoor jij jouw dromen kunt realiseren. In een informele en dynamische omgeving vind je hier een netwerk dat jou verder helpt.

Meer weten?  Kijk dan eens op: www.jongmkbkan.nl

Programma:
19.30-19.35:
Opening-welkom – Jong MKB, Zeker Ondernemen en Startclub Arnhem​

19.35-20.15:
Pitch Perfect – een goede start!

20.15-21.00:
Stel jouw ondernemersvragen aan de professionals van Zeker Ondernemen

21.00-21.45:
Netwerkactiviteit van Jong MKB

21.45-22.30:
Netwerken + Borrel

 

Datum
02 Jul 2024
2 jul 2024
Tijd
19:3022:30
Locatie
De buitenpoort, Helmichstraat 1, 6851 CB Huissen
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=18701

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.