Pitchen als een Pro

By:
HAN CvO

About this event

📢 Let op!!
Aanmelden voor deze workshop gaat via Eventbrite en klik op de link onder aan deze pagina om zeker te zijn van je aanmelding. Dus NIET alleen via Startclub Arnhem.

Wil jij je bedrijf of project binnenkort succesvol kunnen pitchen? Bijvoorbeeld om een opdracht binnen te halen, een wedstrijd te winnen of een financier te overtuigen? Hoe bereik je daarbij maximaal effect? In deze training leer je het niet alleen, je gaat het ook dóen!

De training bestaat uit twee delen: een onlinetraining van een uur, die je vooraf krijgt toegestuurd. Daarin leer je wat de succesingrediënten zijn voor een zakelijke pitch. We focussen daarbij op het doel wat je wilt bereiken. En de manier waarop je verbaal en non-verbaal kunt overtuigen. Als hulpmiddel ontvang je een “storyboard”, dat je gaat gebruiken om jouw eigen pitch samen te stellen.

In de live training (fysiek, niet online!) gaat elke deelnemer z’n eigen pitch uitproberen. Je krijgt daarna feedback van de deelnemers en trainers. Je leert andere ondernemers kennen en helpt hen weer bij hun pitch. Deze beproefde methode levert gegarandeerd een flinke verbeterslag op van jouw pitch. Eerdere deelnemers haalden hierna met hun pitch succesvol financiering op, bij fondsen en bij de Dragons’ Den of werden beloond met de overwinning van een wedstrijd.

Let op!

Deze training vraagt 1 uur zelfstudie vooraf. Daarna ga je je eigen pitch schrijven (ook ongeveer 1 uur werk), als voorwerk voor de “tryout” tijdens de fysieke training.

Wanneer & Waar
Datum: 11 maart 2024
Tijd: 15-17 uur
Locatie: HAN, Arnhem, Ruitenberglaan 26, ruimte E1.08

Trainers
Trainers: Einte Visser en Corine Janssen, businessoaches van HAN Centrum voor Ondernemerschap. Mogelijk wordt de groep gesplitst in een Nederlandstalige deel en een Engelstalig deel, indien er deelnemers zijn die in het Engels willen oefenen.

Aanmelden: Klik op onderstaande link 👇
Pitchen als een Pro: the floor is yours! Tickets, ma, 11 mrt. 2024 om 15:00 | Eventbrite

Datum
11 mrt 2024
Tijd
15:0017:00
Locatie
HAN Campus Arnhem, Ruitenberglaan 26, ruimte E1.08
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=18229

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.