Power Breakfast 17-02 | Urban Chef

By:
Startclub Arnhem

About this event

Alle vroege vogels opgelet! Startclub Arnhem organiseert weer een Power Breakfast en dit keer bij starter Anneke van der Linden.

Wie is deze Urban Chef?

Dat is Anneke; Food lover, patissier en eigenaar van Urban Chef!

Vanaf jongs af aan was ze al in de keuken te vinden; cake beslag aflikken, koekjes deeg eten en door alle kookboeken bladeren. Die nieuwsgierigheid leidden uiteindelijk tot de bakkersschool en diploma als Patissier.

In 2018 is Anneke haar eigen Patisserie begonnen; Linden Patisserie. Maar al snel kwam ze erachter dat haar creativiteit verder ging dan alleen taarten. Dus toen de mogelijkheid kwam om Urban Chef over te nemen heeft ze dit met beide handen aangepakt!

Over Urban Chef?

Bij Urban Chef kan je genieten van huisgemaakte delicatessen. Van taart en lekkernij tot salades, gezonde maaltijden maar ook huisgemaakte frieten en burgers. Voor ieder wat wils! In de zomer kan je heerlijk genieten op het terras met een ruim aanbod voor brunch, lunch en borrel. In de winter zit je in de bistro lekker knus of kun je een maaltijd mee naar huis nemen.

Naast de bistro zijn er ook nog talloze mogelijkheden voor catering, zoet en hartig!

Urban Chef staat voor duurzaamheid en goede kwaliteit. Daarom word vlees met veel zorg uitgezocht, de groentes vers ingekocht en zo veel mogelijk word zelf gemaakt. Daarnaast is er een ruime keuze aan vegetarisch en vegan opties.

Kom dit leuke eettentje ervaren tijden ons Power Breakfast, ontmoet andere (startende) ondernemers en begin je werkdag goed!

Tot dan!

Datum
17 Feb 2023
17 feb 2023
Tijd
08:0009:30
Locatie
Urban Chef - Noordelijke Parallelweg 28 Arnhem
Prijs
Lid? Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=16234

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.