Startup Collegetour in de Eusebius

By:
Startclub Arnhem | HAN CvO

About this event

Collegetour in de Eusebius!

Collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die ze hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben aangepakt en welke lessen ze hebben voor iedereen in de zaal. In elke aflevering komen er 2 ondernemers aan het woord.

Op 23 april organiseren we samen met HAN CvO een nieuwe editie van Collegetour. Onder begeleiding van dagvoorzitter en SCA-lid Femke Vernij gaan we met zijn allen Meike Verhagen, directeur het hemd van hun lijf vragen!

Wie is Meike Verhagen?
Na haar studie commerciële economie in Arnhem, gevolgd door een studie kunstgeschiedenis in Nijmegen, heeft ze door heel Nederland gewerkt, maar Arnhem altijd trouw gebleven. Bezig met diverse werkzaamheden zoals, PR, sponsoring, lobby en woordvoering, met een duidelijke rode draad. Je kunt het omschrijven als cultureel ondernemerschap. Ruim twee jaar geleden is Meike bij Euesebius begonnen waar al een ondernemingsplan lag. Vanaf daar kon ze de draad verder oppakken. Het is onder meer haar taak om de Eusebius toegankelijk te maken voor een zo groot en divers mogelijk publiek, op een rendabele manier. Het streven? Dat mensen genieten van dit prachtige en duurzame erfgoed.

Wie is ?
Ruud-Jan Kokke typeert zichzelf als een bouwer, met grote kennis van en liefde voor materialen en constructietechnieken. Altijd vernieuwend, nooit modieus. Zijn werk werd nationaal en internationaal meerdere malen bekroond. Een aantal van zijn ontwerpen geldt al als designklassiekers en is opgenomen in de collecties van het Stedelijk Museum in Amsterdam en het Museum of Modern Art in New York.

Wie is ?
Femke's enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Als dagvoorzitter / presentator weet ze deze energie in te zetten tot een fijne sfeer. Met aandacht voor iedereen zorgt ze ervoor dat de focus op de sprekers ligt, terwijl ze moeiteloos met actie en interactie de aandacht van het publiek weet te trekken.

Femke is ook zangeres en cabaretière. Ze werkt solo in de theaters en te zien met haar cabaretvoorstelling ‘Op volle Kracht’. Ze is ook een van de Meiden van Los, een 4 koppige muzikale cabaretgroep met succesvolle voorstellingen in heel Nederland en cabaret op maat.

Dus genoeg redenen om je aan te melden voor deze editie van Collegetour? Dat lijkt ons wel! Kom luisteren en kijken naar andere inspirerende ondernemers en neem je notitieboekje vol met vragen mee.

We sluiten af met een gezellige borrel en we zien je graag op 23 april!

 

Datum
23 Apr 2024
23 apr 2024
Tijd
19:0021:00
Locatie
Eusebius Kerkplein 1
Prijs
Gratis
suzanne@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=18330

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.