Startup Collegetour + borrel

By:
Startclub Arnhem

About this event

De startup collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die ze hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben aangepakt en welke lessen ze hebben voor starters en studenten in de zaal. In elke aflevering komen er 2 ondernemers aan het woord.

De zesde editie is op 20 september en gaan we 2 ondernemers het hemd van het lijf vragen! Deze keer zijn dat Koen Grosman en Olaf Meul. Koen wil met zijn bedrijf Brandbikes heel werkend Nederland op de fiets krijgen en doet dat door bedrijfsfietsen aan te bieden die helemaal in de stijl van een bedrijf worden omgetoverd. Olaf Meul is een ondernemende marketeer die zijn sporen heeft verdiend in de ICT met het oprichten van het bedrijf Perplex. Hij is onlangs een nieuw bedrijf gestart voor het organiseren van bedrijfsevenementen: Chasing Sunsets. Met licht & geluid, mobiele bars, foodtrucks en allerhande sfeerconcepten is Chasing Sunsets de ultieme snoepwinkel voor organisatoren van events.

Kom luisteren en kijken naar hoe Koen en Olaf hun bedrijven hebben opgezet, welke lessen ze onderweg leerden en neem je notitieboekje vol met vragen mee.

Daarna is er tijd voor netwerken en drinken we een drankje in Starthubbz.

Tot dan!

Datum
20 Sep 2023
20 sep 2023
Tijd
16:0018:00
Locatie
Hubbz Arnhem, Jansbuitensingel 6
Prijs
Gratis
paulien@startclubarnhem.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=17154

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.