Telefonisch spreekuur octrooi -en merkregistratie

By:
AOMB

About this event

Je onderneming is succesvol als je het anders doet. Als je het durft om buiten de kaders te kijken en je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Met de passie en ambitie om ideeën te laten uitgroeien tot innovatieve producten en diensten. Maar hoe lang blijft je onderneming uniek en blijft de concurrentie op veilige afstand?

AOMB (Algemeen octrooi- en merkenbureau) maakt niemand uniek: dat doen ondernemers zelf, dat doe jij zelf. Wat wij wel doen is jou helpen om met je ideeën, (technische) uitvindingen, producten of diensten een onderscheidende positie in de markt op te bouwen, te handhaven of te versterken. Dat doen wij door namen, logo’s, ideeën en uitvindingen goed te beschermen en optimaal in te zetten, zodat voorsprong op concurrenten behouden blijft.

Wat maakt jou uniek? En hoe zorg je er dan voor dat dit zo blijft? Een vraagstuk waar veel (startende) ondernemers mee worstelen. Als lid van Startclub Arnhem kun jij gebruik maken van het telefonisch spreekuur en kun je al je vragen stellen aan Janneke Wilzing en zij denkt graag met je mee. Een unieke kans dus! 

Telefonisch spreekuur is gratis en wekelijks op de dinsdagen van 9.00-10.00 uur en Janneke is te bereiken op +31 40 243 37 15

 

Datum
12 Dec 2023
12 dec 2023
Tijd
09:0010:00
Locatie
Arnhem
Prijs
Gratis
J.Wilzing@aomb.nl
ICS: https://www.startclubarnhem.nl/feed/calendar/?id=17816

Doe mee!

Vind je dit evenement interessant? Meld je nu aan!

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.