Nils, het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Nils, het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Het vinden van jouw unieke formule. Dat is misschien wel de grootste uitdaging waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd. Datgene waarmee jij je onderscheidt van concurrenten, waarmee je ze voor eens en altijd verslaat.

Hoe kom je daar in godsnaam achter? Is het een kwestie van op de hei wandelen en wachten op het Eureka moment? Van het nadoen van het idee van een ander? Van keihard werken en hopen op geluk? Van talent? En als je die unieke formule hebt, hoe maak je daar dan een succes van? Hoe organiseer je groei? Waar haal je geld vandaan? Heel veel vragen.

Voor de antwoorden is er nu Nils, een managementboek zoals je nog nooit bent tegengekomen. Een managementthriller, waarin ondernemer Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Het gaat om veel meer dan zijn bedrijf; het gaat om de veiligheid van zijn kinderen.

Enerzijds een meeslepend verhaal over Nils, ondernemer, echtgenoot en vader (wie zegt dat managementboeken saai moeten zijn?). Anderzijds een online platform waarin jij toegang krijgt tot de Nils-methode om een strategie voor je bedrijf te maken.

Nils is veel meer dan een boek; het is een interactieve beleving. De state of the art website met handige tools, video’s en interviews met experts tillen dit managementboek naar een ongekend niveau.

- Leer hoe je een winnende strategie maakt.
- Met handige tools om direct mee aan de slag te gaan, interviews met bekende experts die hun ervaring met je delen en video’s om jou te gidsen.
- Vanuit een verhaal dat zelfs zonder de theorie een feest is om te lezen.

Over Gerben Nijmeijer
Gerben Nijmeijer is ondernemer in hart en nieren. In 2018 verkocht hij zijn succesvolle softwarebedrijf en richtte samen met Barry Nils Strategie op.

Over Barry van Beem
Barry van Beem is bedrijfseconoom met een schat aan ervaring in de internationale zakenwereld. Samen helpen ze bedrijven bij het formuleren en implementeren van een succesvolle strategie.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.