Point of Single Contact Kroatië

Deze informatie is geplaatst door Ondernemersplein

Bent u van plan zaken te doen in Kroatië? Of bent u daar een bedrijf gestart? Als u informatie zoekt, is het Kroatische Point of Single Contact een goede eerste stop. Dit online loket geeft informatie over wet- en regelgeving waaraan u moet voldoen bij de uitvoering van uw bedrijfsactiviteit of dienst. Online kunt u veel regelen.

Waarom Kroatië?

Kroatië is een land met een rijke culturele achtergrond en met een moderne kijk op zakendoen, arbeid en infrastructuur. Het land is economisch en politiek stabiel. De centrale ligging aan de Middellandse Zee biedt unieke logistieke voordelen voor bedrijven die willen profiteren van de korte afstanden naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Kroatië is sinds 2013 lid van de EU, en EU-ingezetenen kunnen dan ook vrij reizen en werken in en naar Kroatië.

EUGO

Point of Single Contact (PSC) Kroatië maakt onderdeel uit van het EUGO-netwerk van landelijke overheidswebsites. Doel van dit netwerk is het voor in de EU gevestigde bedrijven eenvoudiger te maken om binnen de EU-lidstaten zaken te doen. De PSC-websites bevatten informatie per land over het starten van een bedrijf, vergunningen en wet- en regelgeving.

Heeft u nog vragen?

Deze informatie is geplaatst door:
Gepubliceerd op:

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.