Over deze locatie

Bijna honderd jaar geleden was dit dé plek waar de gemeentelijke elektra bedrijven hun krachten bundelden. Er was werk aan de winkel! Van ieder voor zich naar een energiegrid met zijn allen. Het Rijksmonumentale (voormalige) KEMA park opent opnieuw haar deuren. 80 voormalige lab-, kantoor- en demonstratieruimtes in de gebouwen B30 (Voorlichtingsgebouw) en B46 (Lab) zijn klaar voor de energie-vernieuwers van morgen. Groei mee met Arnhems Buiten in de oorspronkelijke kwaliteit van de panden. Flexibel, laagdrempelig en positief betrokken. We zien uit naar de ondernemers die nieuw leven gaan geven aan deze verborgen parels!

Op Arnhems Buiten hebben we het beste van twee werelden: Interactie tussen excellente internationale spelers en inspirerende nieuwe ideeën. En dat allemaal in een fantastische groene werkomgeving!

Het park wordt de komende jaren doorontwikkeld als energy innovation campus. De focus hierbij ligt op het versterken en verder uitbouwen van de campusvoorzieningen als het groen, sportvoorzieningen, lunchroom (Kookplaats), collectieve presentatie- & vergaderruimtes (o.a. in B46, B30 - Voorlichtingsgebouw en Zoetenlab) en mobiliteitsoplossingen (incl. hoog frequente busdienst tussen Universiteit Wageningen en centraal station Arnhem).

De gebouwen B30 en B46 zullen op de middellange termijn (her-)ontwikkeld moeten worden om beide panden weer een duurzame toekomst te kunnen geven. Deze ontwikkeling zal gelet op de staat van de panden verstrekkend zijn. Dit vergt voorbereiding en timing. Om deze periode te overbruggen worden de beschikbare ruimtes in gebruik gegeven. Deze ingebruikgeving wordt vorm gegeven middels een standaard gebruiksovereenkomst. Daarbij zijn de beschikbare ruimtes onderverdeeld naar verschillende type wat betreft omvang, variërend van XS t/m XXL. Per type is een prijs bepaald waarmee de kostprijs van de ruimtes worden gedekt. Dit als vergoeding voor de lasten van eigenaar, onder meer bestaande uit het gebruik van nutsvoorzieningen, schoonmaak van de algemene ruimte, pantry-services, parkmanagement, instandhoudingskosten en het gebruik van Wifi. De ruimtes gelegen in het souterrain van B46 zijn bedoeld als atelierruimte en zijn om die reden lager geprijsd dan de andere ruimtes.

B46

Gebouw B46 is het voormalig scheikundig lab. In het souterrain bevinden zich de atelierruimtes. De begane grond en 1e en 2e etage worden ingezet als kantoorruimtes. Centraal in het gebouw bevinden zich op iedere etage de collectieve voorzieningen en ontvangst.

B30

Gebouw B30 is het voormalig voorlichtingsgebouw. Met de oorspronkelijke voorlichtingszaal op de eerste verdieping en drie vergaderruimte op de begane grond is het mogelijk zowel een grote bijeenkomst als vergadering te plannen. Rondom dit publieke deel bevinden zich de kantoorruimte welke via een eigen hoofdentree te benaderen zijn.

Voordelen van locatie

Fijne werkplek
Goeie koffie en thee
Vergaderruimte
Goed internet
Fijne werkplek
Goeie koffie en thee
Vergaderruimtes
Goed internet

Arnhems Buiten

Partner
Adres
Utrechtseweg 310 6812 AR Arnhem
Telefoonnummer
026-3523000
Prijs
Zie info
Routebeschrijving

Interesse?

Vind je deze locatie interessant? Klik op de button voor meer informatie over hoe je jouw plek kunt huren.
Meer informatie

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.