Over deze locatie

Hubbz Offices, hun visie?

Wij dragen actief bij aan de gezondheid van jou en jouw medewerkers. Hubbz heeft een ergonomische werkplek beschikbaar voor iedereen binnen 15 minuten afstand. Bij Hubbz werk je samen met collega's en andere mensen uit de regio en daarbuiten.

Door gebruik te maken van een van onze locaties, reduceren wij gezamenlijk het woon- werkverkeer en verhogen wij de productiviteit. Inspireer elkaar en geef je creativiteit een boost bij Hubbz!

Hubbz offices, hoe werkt het?

Gillende kinderen, drukke buren, weinig ruimte voor een echt fijne werkplek. Een thuiswerkplek bij jou lokaal om de hoek. Ruimte om tussendoor een boodschap te doen, de deur te openen voor een monteur of gewoon lekker in alle rust aan het werk in een van onze videobel-ruimtes.

Wij zijn Hubbz, de oplossing voor betaalbaar thuiswerken om de hoek. Een inspirerende omgeving om in te werken, alle faciliteiten aanwezig voor een goed (online) gesprek. Hubbz biedt een maandelijks abonnement aan en zet de deuren wagenwijd open voor hen die willen flexwerken op een van onze locaties.

Een (ergonomische) werkplek kost €129 (excl. BTW) per maand, inclusief koffie en thee en vergaderruimtes, waarbij je zo vaak mag komen als je wilt!

Leuk om te weten: Startclub Arnhem heeft samen met de verhuurder Hubbz kunnen fixen dat jullie tegen een goeie deal een werkplek kunnen krijgen op hun gloednieuwe locatie in hartje Arnhem! En daar blijft het niet bij, want we hebben een Speciale Startersdeal: voor Startclubleden is de eerste maand gratis!
Klinkt deze flexibele werkplek jou als muziek in de oren? Klik hier om je werkplek te regelen.

Met Startclub zullen we ook gebruik maken van een toffe workshopruimte en omdat wij hier ook flexwerken zul je Suzanne, Christiaan, Auke en Paulien wat vaker aantreffen op deze locatie.

Voordelen van locatie

Luxe werkplekken
Goed internet
Heerlijke koffie en thee
Vergaderruimte
Fijne werkplek
Goeie koffie en thee
Vergaderruimtes
Goed internet

Hubbz Offices Arnhem

Partner
Adres
Jansbuitensingel 6 6811 AE Arnhem
Telefoonnummer
06-24168476 (Jasper van den Berg)
Prijs
Vanaf €129 per maand
Routebeschrijving

Interesse?

Vind je deze locatie interessant? Klik op de button voor meer informatie over hoe je jouw plek kunt huren.
Meer informatie

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.