📢 Nominatie voor SCA-lid Maximilian Schupp - Edibles!

De 25 onder de 25, de lijst met meest veelbelovende ondernemers volgens de redactie van MT/Sprout.

Corona, inflatie en een recessie op komst: dondert niet, ondernemers blijven ondernemen en MT/Sprout ging op zoek naar het grootste ondernemerstalent van Nederland.

Niet gehinderd door ballast uit het verleden, conventional wisdom of al te veel privéverplichtingen storten ze zich op hun eigen bedrijf. En laten ze zien dat het ondernemersavontuur vaak veel meer oplevert dan een baan (ja, vast ook uitdagend, maar die kun je altijd nog nemen).

Het afgelopen jaar zag de redactie van MT/Sprout weer volop jonge ondernemers met veelbelovende plannen en grote ambities. Ze deden ook een oproep: de jonkies konden zich zelf aanmelden voor de longlist en... Startclub Arnhem lid Maximilian Schupp van Edibles is genomineerd voor De 25 onder de 25!

Edibles? Dan zeg je .. eetbaar servies. Maximilian Schupp wil de plastic afvalberg een kopje kleiner maken met een bijzondere troefkaart: biologisch afbreekbare en (desgewenst) eetbare koffiebekers, borden en bestek.

De tasty tablewear van Edibles verruilt olie als grondstof voor tarwebloem, haverzemelen, water en suiker. Het servies valt na gebruik binnen een paar weken uit elkaar. Terwijl zelfs een kartonnen beker (zonder plastic coating aan de binnenkant) die nu als afbreekbaar geldt, daar jaren over kan doen.

Wil je weten wie er nog meer op deze lijst staan? Kijk dan eens op De beste jonge ondernemers van 2022 - Pagina 1 van 2 (mtsprout.nl) en vergeet vooral niet te stemmen! Maximilian vindt dat vast niet erg 😉

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.