Bep van de Velden Award

Het is weer tijd voor de tweede Bep van de Velden Award, tijd om meer vrouwen in het zonnetje te zetten en meer vrouwen dat juiste duwtje te geven! De ambitieuze powervrouw die strijdt voor haar eigen Fempire.

Dit is de Bep van de Velden Award.

De rode draad van deze Award is de in 2018 overleden Bep van de Velden, een onderneemster, feministe en een uitgesproken vrouw De oprichtster van het succesvolle bedrijf CCV in Arnhem was een voorloper en rolmodel in het vrouwelijke ondernemerschap. Correctie, dat is ze nog steeds. Want tot op de dag van vandaag inspireert zij nog steeds vrouwen in het bedrijfsleven.
Ter ere van haar werk, eigenzinnige persoonlijkheid en haar status als rolmodel is de Bep van de Velden Award ontstaan. Onze missie? Net als Bep, vrouwelijk ondernemerschap stimuleren.

Ken jij/of ben jij de winnares van 2022? 

Dus ken jij/of ben jij een vrouwelijke onderneemster tussen de 18 en 35 jaar die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Ken/of ben jij die femme die houdt van ontwikkelingen, zichtbaarheid en iemand die graag een positie als rolmodel op zich neemt?

Meld je dan snel aan op Nomineren – Bep van de velden Award en ga de uitdaging aan!

Uit de aanmeldingen wordt een aantal onderneemsters genomineerd. De genomineerden worden beoordeeld door een jury en hieruit gaan de echte power-vrouwen door naar de semi-finale in Arnhem!
De winnares van de award wint een bedrag van € 5.000,- om te investeren in haar onderneming.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.