Startclub Arnhem gaat een nieuwe fase in!

Geachte deelnemers aan de Startclub, geachte partners, beste andere betrokkenen,

In juni 2020 kreeg Stichting Innovatiefabriek Arnhem de opdracht van de gemeente Arnhem om een pilot voor de ondersteuning van starters op te zetten onder de naam Startclub Arnhem. Hieraan vooraf ging een onderzoek van de Innovatiefabriek naar het bestaande aanbod voor starters in Arnhem en naar de behoeften van startende ondernemers. Ontbrekend element was een startersprogramma dat met name bestaande initiatieven verbindt en inzichtelijk maakt. Concrete behoeften van starters die werden gesignaleerd waren enerzijds persoonlijke begeleiding en coaching en anderzijds een netwerk met, voor en door soortgenoten.

Michiel van Drunen werd aangetrokken als firestarter en op 29 oktober 2020 werd eerste versie van het online platform van Startclub Arnhem gelanceerd. Ondanks de coronabeperkingen van het afgelopen jaar ontstond er veel dynamiek. Inmiddels heeft de Startclub een eigen honk, enige honderden betrokkenen en tal van activiteiten.

Michiel van Drunen heeft als aanjager veel in beweging gebracht. Per 1 juli loopt zijn contract af. We zijn blij dat Michiel nog betrokken blijft bij de Startclub als starterscoach en ambassadeur. Voor de periode daarna zoekt Stichting Innovatiefabriek Arnhem iemand die de organisatie en de gemaakte afspraken gaat borgen en helpt de organisatie verder uit te bouwen. Tot die persoon gevonden is, nemen stichtingsbestuursleden Christiaan Holland en Chantal Hoogveld deze taken, onbezoldigd, waar.

Zij zijn bereikbaar via:
Christiaan Holland - 06-55172238
Chantal Hoogveld - 06-46106133
Michiel van Drunen - 06-54755433

Namens Stichting Innovatiefabriek Arnhem,

Berry Kessels
voorzitter

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.