Hello, Goodbye - Christiaan Holland aan het woord

Als oprichter van Startclub Arnhem wil ik me graag in deze blog tot jullie richten. Ik ga na twee jaar weer andere dingen doen en draag het estafettestokje graag over aan de overige teamleden Auke, Paulien en Suzanne. Dat stokje is daar in goede handen.

Toen we twee jaar geleden begonnen was er geen ondersteuning voor startende bedrijven in Arnhem. Dat vond ik vreemd omdat we hier veel starters hebben (> 2500 per jaar) en er drie hogescholen en een ROC in deze stad zitten. Wel startersdynamiek en ondernemende mensen maar weinig netwerk en interactie. Daar wilden we iets aan doen. Na een pilotperiode werd op 24 januari 2022 de Stichting Startclub Arnhem opgericht. Doel was om startende bedrijven succesvoller te maken door het aanbieden van een relevant netwerk, het geven van gerichte ondersteuning aan starters (coaching) en door met anderen samen te werken aan een beter vestigingsklimaat.

We zijn nu ruim twee jaar verder en kunnen terugkijken op een gestage groei van ons netwerk. Ruim 250 actieve starters op onze website, meer dan 20 coaches en een grote hoeveelheid evenementen voor starters die door ons en onze partners worden  georganiseerd. Door de steun van onze partners hebben we bovendien financiële zekerheid voor de nabije toekomst. We hebben nieuwe concepten ontwikkeld zoals de testmarkt en we hebben online tools als de financieringswijzer en een 10 stappenplan gerealiseerd.

Ik wil al onze starters, coaches en partners bedanken voor hun betrokkenheid. En we gaan elkaar in de toekomst ongetwijfeld weer ergens in deze mooie stad tegenkomen.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.