Hulp voor starters van Arnhem

Startclub Arnhem is er om Arnhemse (startende) ondernemers op weg te helpen. Het platform waar starters terecht kunnen als ze op zoek zijn naar kennis, coaching, netwerk en financiering.

De steun van de overheid loopt af, maar de coronatijd is nog niet voorbij en daarom wil de gemeente Arnhem blijven klaarstaan voor de ondernemers in de stad. Gemeente Arnhem heeft Startclub Arnhem en ZP Arnhem gevraagd om de Voucherregeling te promoten naar hun leden.

Vanaf 1 november 2021 t/m 31 december 2022 kunnen Arnhemse zzp’ers en kleine ondernemers een voucher aanvragen ter waarde van maximaal 500 euro met een eigen bijdrage van 10% èn de btw. Maar wees er snel bij, want op = op.

Fijn een extra steuntje in de rug! Maar hoe bepaal je welke ondersteuning je nodig hebt?

Ga met de deskundige coaches van Startclub Arnhem in gesprek, vind de juiste match en ga aan de slag! Ze zitten voor je klaar, bv op de gezamenlijke netwerkborrel op 2 december in Club Rembrandt.

Wat bieden we?

  • Gratis kennismaking van 30 minuten
  • Kennis en kunde van onze experts met een max. van 5 uur
  • Keuzevrijheid – online of op locatie – korte of lange afspraken

Ben je tevreden en enthousiast na de kennismaking? Maak een vervolgafspraak, boek een spreekuur of ga gelijk over in het 1e coachingsgesprek.

Zet vandaag nog de eerste stap om je bedrijf weer een boost te geven. Kijk voor meer info op www.startclubarnhem.nl en meld aan.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.