Opdracht Alert voor Creatieveling! 📢⁠

Schakel025 lanceert pilot ‘Denk je mee?’ en zoekt creatievelingen om mee te denken over sociaal maatschappelijke vraagstukken.

Het Arnhemse platform voor ondersteuning en verbinding in het culturele veld, Schakel025, lanceert de pilot ‘Denk je mee?’ en zoekt creatievelingen om mee te denken over twee sociaal maatschappelijke vraagstukken; “Hoe zetten we jongerencentrum de Sperwer (Geitenkamp) weer op de kaart?” En “Hoe richten we de openbare ruimte in Presikhaaf aantrekkelijk in?”. Aanmelden voor de pilot is mogelijk tot 18 september. Het betreft een betaalde opdracht van 25 dagen.

Denk je mee?

De pilot ‘Denk je mee?’ van Schakel025 faciliteert meer samenwerking tussen de creatieve en culturele sector en partijen uit het sociaal maatschappelijk domein in de stad. Schakel025 werkt in deze pilot met creatievelingen die worden toegevoegd aan de projectteams die met deze vraagstukken bezig zijn.

De vraagstukken zijn:

Hoe zetten we jongerencentrum de Sperwer (Geitenkamp) weer op de kaart?

Jongerencentrum de Sperwer in Geitenkamp functioneert niet zoals het zou moeten: De jongeren komen niet of te weinig. Is de plek niet aantrekkelijk? Moeten er andere dingen georganiseerd? Rijnstad en Gemeente Arnhem gaan graag in gesprek met een creatieveling om te onderzoeken wat er nodig is om het jongerencentrum weer op de kaart te zetten.

Hoe richten we de openbare ruimte in Presikhaaf aantrekkelijk in?

In Presikhaaf liggen verschillende plantsoenen die opnieuw ingericht/ingevuld kunnen worden. Gemeente Arnhem wil graag samen met bewoners, Volkshuisvesting en een creatieveling op zoek naar inspirerende manieren om deze openbare ruimte weer aantrekkelijk te maken.

Deelname

Voor bovenstaande vraagstukken is Schakel025 op zoek naar creatievelingen die zin hebben hun horizon te verbreden en zich in willen zetten binnen andere domeinen dan de kunst- en cultuursector. Per vraagstuk zoeken we een creatieveling. De criteria zijn hier te vinden. Aanmelden kan tot 18 september 2022 via deze link.

Het proces rondom het zoeken naar een oplossing(s)richting wordt begeleid door een coach. Deze coaches zijn gezocht en gevonden op grond van hun eerdere ervaring met soortgelijke ‘domeinoverstijgende’ projecten.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.