Samenwerken met Startclub Arnhem

We zijn om zoek naar jou en jouw organisatie. Om mee samen te werken. Om samen het eco-systeem van Arnhem voor starters te versterken. Met als doel een nog beter klimaat te creëren waarin: minder starters stoppen, bedrijven juist groeien en talent behouden blijft

Mocht je denken wat kan mijn organisatie betekenen, hierbij een paar voorbeelden:

Coffee Connect in Journey

Iedere maand houden we open huis met koffie, er komen zo’n 10 starters. Dat doen we op allerlei gave locaties van starters en partners, want zo helpen meteen elkaar. Journey zit in het voormalige V&D-gebouw, is supermooi ingericht en van alle faciliteiten voorzien. Perfecte meeting spot. Maar misschien wil jij ook eens starters op bezoek?

Power Breakfast bij Libertas

Ook is er maandelijks een power breakfast voor onze starters. Bv bij Libertas, van eigenares Carmen. Het is een sfeervol boekencafé in Klarendal waar we samen ontbijten en tips uitwisselen. Dat heerlijke ontbijt verzorgt trouwens een andere starter: Tessa Tasty’s Treats.

Ook eens samen ontbijten bij jou?

Collegetour samen met HAN

7 juni is de tweede Collegetour met weer twee spraakmakende ondernemers aan wie alles wordt gevraagd over hun successen, fuck ups en andere leerzame tips. Dat doen we bij en samen met de HAN. Na de zomer gaan we hiermee door. Wil je ook op bezoek of geïnterviewd worden?

Starters op de foto bij Rens Plaschek

Topfotograaf Rens Plaschek steunt graag starters en zet hen professioneel op de foto tegen een scherp tarief. Leden van Startclub Arnhem betalen slechts €39,95. Daarmee heb jij het juiste materiaal voor websites, insta en andere uitingen. Wat kan jij voor starters doen?

ArnhemLife & Coffee on Wheels

Donderdag 30 juni starten we met een Street Art Tour en gaan aansluitend genieten van heerlijke koffie van een top-barista. We verzamelen om 9.30 uur voor Hotel Haarhuis, dus trek je fijnste (wandel)schoenen aan en we zien je daar!

Samen iets opzetten?

Wil je ook op deze lijst? Leuk!

Neem dan contact op via info@startclubarnhem.nl. Of bel Auke: 06-27003709. Tot binnenkort!

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.