Samenwerking met AOMB

Stay unique! Bescherm je naam, ideeën en uitvindingen goed.

AOMB beschermt en beheert je intellectueel eigendom zodat jij in jouw markt uniek blijft.

Je onderneming is succesvol als je het anders doet. Als je het durft om buiten de kaders te kijken en je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Met de passie en ambitie om ideeën te laten uitgroeien tot innovatieve producten en diensten. Maar hoe lang blijft je onderneming uniek en blijft de concurrentie op veilige afstand?

AOMB (Algemeen octrooi- en merkenbureau) maakt niemand uniek: dat doen ondernemers zelf, dat doe jij zelf. Wat wij wel doen is jou helpen om met je ideeën, (technische) uitvindingen, producten of diensten een onderscheidende positie in de markt op te bouwen, te handhaven of te versterken. Dat doen wij door namen, logo’s, ideeën en uitvindingen goed te beschermen en optimaal in te zetten, zodat voorsprong op concurrenten behouden blijft.

Dit doen we onder andere met onze octrooi-, merken- en modellengemachtigden. Hun specifieke kennis in combinatie met de 55-jarige ervaring van ons bedrijf maakt óns uniek.

Wat maakt jou uniek? En hoe zorg je er dan voor dat dit zo blijft? Een vraagstuk waar veel (startende) ondernemers mee worstelen. Neem contact op met collega Janneke Wilzing om te sparren over deze vragen.

Maak kennis met collega Janneke Wilzing, wat maakt haar uniek?

Janneke richt zich met name op merk-, modelrechten. Ze werkt intensief samen met uiteenlopende klanten. Primair zijn dat starters en kleine tot middelgrote mkb-bedrijven. Janneke is een toegankelijke en gedreven collega met een enorme passie voor haar vak!

Wij bieden diensten aan die je van een gespecialiseerd merkenkantoor kunt verwachten. Het verschil merk je als ondernemer in de aanpak die wij leveren. Onze antwoorden zijn juridisch onderbouwd, maar lezen vooral als klare taal. Het verschil in aanpak is niet alleen te vinden in onze antwoorden, maar ook in onze communicatie: informeel, snel, duidelijk, soms eigenwijs maar jouw belang zetten wij voorop.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.