Startclub Arnhem: Recommended by The Economic Board

Als jonge club in Arnhem zijn wij trots te melden dat wij het stempel “Recommended by The Economic Board “ hebben mogen ontvangen. Dit label gebruiken zij bij projecten en activiteiten die belangrijk zijn voor de regionale economie. Zij bieden deze projecten en activiteiten bijvoorbeeld een podium, dragen bij aan de profilering ervan en brengen het onder de aandacht van hun netwerk.

The Economic Board is een samenwerking tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen. Als innovatiemotor stimuleren en verbinden zij bedrijvigheid en innovaties in de topsectoren Food, Health en Energy en de cross-overs daartussen. Zij communiceren over het bijzondere potentieel van de regio en verbinden partijen met elkaar.

Als aanjager en verbinder is The Economic Board altijd bezig om projecten en activiteiten in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast organiseert The Economic Board jaarlijks een event, zijn ze betrokken bij de oprichting van nieuwe initiatieven en helpen ze ondernemers. Ook zet de board haar brede netwerk in om voor het project (nieuwe) verbindingen te leggen en het verder te brengen. Verder agendeert zij projecten, mobiliseert partners en helpt bij financiering via subsidies, leningen en business angels.

 

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.