Verkiezing & Prijs💰 - Starter met Impact 2022

Ben jij een startende ondernemer uit Gelderland die impact en verschil maakt? Draagt jouw onderneming bij aan de maatschappelijke transitie? Geef je dan op voor de verkiezing “Starter met Impact Oost-Nederland 2022” en maak kans op € 7.500,- te besteden aan jouw onderneming!

De Startversneller van Oost NL, organiseert een unieke verkiezing in samenwerking met provincie Gelderland & provincie Overijssel en de programma’s van Oost NL. Deze verkiezing is voor startende ondernemers (niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KVK) die met het oog op een duurzame toekomst ondernemen. Ben jij een starter die bijdraagt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s), bekijk dan de voorwaarden hieronder en geef je zo snel mogelijk op voor deze verkiezing!

Voorwaarden

  • Jouw onderneming staat ingeschreven bij de KVK, maar niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen);
  • De standplaats van je onderneming is in Gelderland of Overijssel;
  • Je draagt met jouw onderneming bij aan het oplossen van een maatschappelijke uitdaging (Home – SDG Nederland);
  • Je bent beschikbaar op vrijdagmiddag 18 november a.s. om de prijs eventueel feestelijk in ontvangst te nemen;
  • Als je één van de 6 finalisten bent, wordt een wervend promotiefilmpje van jou en je onderneming gemaakt wat jij kan gebruiken op de social media kanalen om jouw winkans te vergroten;
  • Met jouw deelname ga je akkoord met de voorwaarden.

Aanmelden vóór zaterdag 1 oktober a.s.

Meld je aan via het aanmeldformulier, klik hiervoor op de volgende link: Aanmelden voor verkiezing Starter met Impact Oost-Nederland 2022 – De Startversneller.

Vrijdag 18 november a.s. feestelijke uitreiking

Op vrijdagmiddag 18 november a.s. vindt op een speciale locatie, de feestelijke uitreiking plaats, in de aanwezigheid van de betrokken gedeputeerden en statenleden van provincie Overijssel & provincie Gelderland, directie van Oost NL, regionale partners, pers en andere genodigden. Deze middag krijgen alle 6 finalisten de mogelijkheid om hun onderneming nog even extra onder de aandacht te brengen, onder het genot van een drankje en hapje.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.