Pak je Kans Arnhem

Pak je Kans Arnhem gaat 20 juni van start! 

Ben jij tussen 16 en 27 jaar oud? Zit jij zonder werk of ben je een vroegtijdig schoolverlater? Zit jij momenteel in een tussenjaar of in een niet- passende baan? Pak je Kans Arnhem biedt jou de hulp, persoonlijke begeleiding en de middelen om vanuit je huidige situatie je eigen bedrijf te starten of een geschikte baan te vinden. En het mooie is: je deelname is volledig gratis. Sterker nog je krijgt maximaal 200,- startkapitaal! 🙂

‍Overzicht project

Tijdens het project bepaal jij zelf wat voor bedrijf je gaat starten. Hierbij wordt je begeleid door twee ondernemerscoaches met meer dan 10+ jaar ervaring. De coaches staan altijd voor je klaar bij al je vragen en begeleiden jou op de weg naar een eigen onderneming. Blijkt het ondernemerschap toch niet iets te zijn? Dan helpen de coaches jou met het vinden van een passende baan in loondienst.

‍Het project begint met een driedaagse start-up training in Arnhem. Tijdens deze dagen maak je kennis met andere deelnemers, de coaches, sponsoren en huidige ondernemers. Je leert hier vaardigheden die jou gaan helpen tijdens het opzetten van je bedrijf en je werkt samen met anderen aan jouw bedrijfsidee. De groep bestaat uit maximaal 25 deelnemers. Na de trainingsdagen kom je wekelijks bij elkaar terug en krijg je ondernemersworkshops. Tijdens de workshops krijg je tips, tricks, de ins & outs en alle do’s en dont’s mee van ervaren ondernemers. Onderdelen die voorbij komen zijn natuurlijk marketing & sales, passief inkomen en zichtbaarheid, maar ook dingen als administratie en de haalbaarheid van je onderneming komen aan bod.

‍Na-traject

‍In het na-traject geef je aan of je verder gaat met je onderneming of liever een baan in loondienst wilt. De deelnemers die verder gaan met ondernemen worden verder begeleid indien gewenst. De deelnemers die gaan voor een baan in loondienst worden geholpen bij hun zoektocht naar een passende baan.

‍Deelname is gratis!
‍Meedoen aan Pak je Kans is helemaal gratis! Dankzij subsidie van gemeente Arnhem en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.

Wanneer gaat het starten?
Start-Up trainingen vinden plaats op 20, 21 en 22 juni 2023 bij voldoende deelnemers.

Sparren?
Sparren met iemand die het programma doorlopen heeft en zijn eigen business is gestart? Dat kan! Startclub Arnhem lid Ferdy Molenaar mag je benaderen voor al je vragen.

Meer info?
Heb je vragen of wil je meer weten? Hans kan je verder op weg helpen.

Hans Zomer
Regiocoördinator & Trainer
arnhem@pakjekans.nl
06 518 37 131

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.