Ooit een Incubator overwogen?

De meeste ondernemers met een start-up hebben er wel eens van gehoord: een incubator. Maar wat is het nou precies? En welke incubators zijn er?

Een incubator is eigenlijk een kraamkamers voor een start-up. Deze kraamkamer is helemaal gericht dus op bedrijven die een ambitie om te groeien hebben. Meestal betekent dit dat jij met je start-up een schaalbaar product of dienst in de markt aan het zetten bent. Een incubator is een geweldige manier om in de eerste periode van je bedrijf ondersteuning te krijgen van experts die gaan helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Meestal investeren incubators in jouw bedrijf met kennis, huisvesting en een handig netwerk, soms hebben ze ook kapitaal voor je in de vorm van geld. Ook zie je vaak dat er bepaalde gebieden zijn waar een incubator speciale aandacht aan besteed: bijvoorbeeld start-ups die een positieve impact maken op de maatschappij.

Maar welke incubators zijn er nou waar jij gebruik van kunt maken? Wij hebben 3 mogelijkheden voor je geselecteerd, waarvan eentje in ons eigen Èrnhem:

Rockstart is en grote incubator in Amsterdam en richt zich op start ups werledwijd, maar daar zitten ook altijd een paar Nederlandse start ups tussen. Op 12 juli is de inschrijving geopend voor start ups die zich op energie richten. Klik hier voor meer info over Rockstart.

ACE is ook een Amsterdamse incubator en biedt een programma aan dat 10 weken duurt. Deadline is 17 oktober. Meer informatie over ACE vind je hier.

Orion. Dichterbij is er de Business Booster die Orion samen met de HAN heeft opgezet. Een programma dat 10 bijeenkomsten heeft en 5 maanden duurt en zeer goed betaalbaar is. Je vindt hier alle info.

Wil je meer weten of incubators, of wil je er eerst nog met iemand van gedachten wisselen? Dan ben je bij Auke aan het juiste adres.

Subscribe To Our Newsletter

Start succesvoller bij Startclub Arnhem

Netwerk
Ontmoet allerlei interessante mensen bij onze events.
Coaching
Ga aan de slag met de hulp van ervaren ondernemers.
Kennis
Start slimmer, gebruik onze kennisbank vol met tips & tricks!
Werkplekken
Huur voordelig een werkplek op één van onze aangesloten locaties.